Vila i frid Mindy

Idag låg finaste lilla Mindy död i sin bur, vila i frid våran gullsnutta. Det här är den sista bilden som togs på henne.
Sista bilden på Mindy.

Upp och nervänt hus

Bebisarna har vänt upp och ner på huset i buren, och nu vill dem sitta i det! Fast då har dem inte något tak att sitta på... Dem får visst välja nu. Och när jag sitter vid datorn kan jag känna en misstänkt liten tunga på min strumpa. Kan det vara Belice?
Nämen, ser man på.

Busens operation

Idag åkte Busen till veterinären på morgonen och opererat bort varbölden. Det var inte från tanden som varbölden kom ifrån som vi trodde utan från hakan. Nu är han hemma och vi har hämtat ut hans mediciner från apoteket. Han har ett jättestort hål i hakan som är alldeles blodigt och hemskt, och det ska vi ju pilla i och hålla på med i två veckors tid, vi är ju vana med det redan fast hans hål är bra mycket större än Sotans. Vi la in en massa hö, pellets, en boll och en godisboll i buren så att Bella skulle ha annat att tänka på än att bråka med honom, satkärring som hon är men det gick fint för dem koncentrerade sig mest på godisbollen. Han är lite seg efter att han sövts ned men annars mår han bra.
Busen har inget emot medicin.

Busen har en knöl

Igår upptäckte vi att Busen har en stor knöl på kinden, det kan vara varböld pga att tänderna växt fel. Igår och idag hade veterinären stängt men han ska dit imorgon.
Stackars sjukling.

RSS 2.0