Små bebisar kissar på sig

Idag satt jag med Belice i knäet när jag kände något varmt på benet... Det var länge sedan någon kissade på mig, så jag är inte särskilt van. Men är man bebis så är man.
Min busbebis.

Bajs och hungriga kaniner

Numera börjar jag 8:10 på morgnarna så jag hann inte ta hand om kaninerna imorse, så jag sa till pappa att han skulle göra det. På fredagar slutar jag klockan 15:00 så när jag kom hem hade Busen och Bella inget vatten, Mindys var nästan slut och likaså Klaras, och ingen hade hö förutom Flash och Belice. Pappa hade inte tagit hand om dem, han hade väntat tills klockan 13:00 då mina småsystrar kom hem och sa till dem att göra det. Men dem fyllde bara på hö åt Flash och Belice. Sen hade Busen och Bella bajsat och kissat så sjukt mycket att jag fick göra rent deras bur när jag var färdig med matningen. Bra start på helgen!
Trevligt att komma hem till sånt här.
Behöver jag tillägga att Busen och Bella rymde ur hagen också?

Missy rastar mig

Idag på skogspromenaden höll jag i kopplet i handen (Missy var inte kopplad för det brukar hon inte vara) och så tar hon tag i andra änden av kopplet och håller i samtidigt som hon går bakom mig. Det var en rolig lek tyckte hon. Hmmm.... Är det verkligen så det ska vara?
Missy på gotland 2010.

Två nya bebbar

Idag fick vi äntligen hem våra älskade tjejer Coellos Black Beauty och Coellos Black Flash of Lightning uppfödda av Denice Johansson på Coellos kaninuppfödning. Vi har planerat i flera veckor så vi har väntat så länge, och nu är dem äntligen här! Två stycken blåögda svarta wienertecknade honor 9 veckor gamla. Våra underbara små tjejer är så söta!
Belice och Flash första dagen hos oss.

RSS 2.0