Sotan är sjuk igen

Våran lilla Sotan är sjuk igen... Det började innan sommaren då hennes ena ögonlock hängde ut över ögat, vi skulle ge henne ögondroppar men det blev inte bättre så i Augusti fick hon operera bort hela ögat. Sen blev såret infekterat och vi fick medicinera henne ännu mera. Efter flera månader blev det infekterat igen, bredvid ögat blev det en liten klump och ögat rann jättemycket. Infektionen hade spridit sig till munnen så hon kunde knappt äta så hon hade blivit jättesmal. Vi åkte till veterinären och hon fick slipa tänder, operera bort knölen och gå på medicin igen. Nu har det gått några mer månader och hon har återigen blivit smal och nu har det börjat rinna om ögat igen. Vi försöker tjocka till henne och hoppas verkligen att hon blir frisk igen.
Våran lilla sjukling.

Ska vi få kaninungar?

OM det finns folk där ute som skulle vela köpa kaninungar av oss så kommer jag få para våran lillälskling Mindy med våran kompis kaninhane Felix. Mindy är en engelsk scheck och Felix är en fransk vädur. Skulle vara så kul med små kaninungar nu igen! Hör gärna av er vid intresse. Här kommer en liten bild av dem kanske blivande föräldrarna.
Mindy gullnos och Felix söt.

Misse är försvunnen

Våran gråvita, kastrerade bondkatts hane Misse är försvunnen och har varit det i ett par veckor nu. Vi hoppas verkligen att det inte har hänt honom något men det är ju en lång tid som han varit borta, men om du har sett honom så kan du väl maila till [email protected] för vi vill gärna veta. Här kommer en bild på den försvunna missen.

RSS 2.0