En tidig julklapp

Idag fick Missy en tidig julklapp, ett litet aphuvud (självklart inte riktigt). Då låg hon med den i munnen och viftade på svansen i flera minuter innan hon gick runt och petade på folk med den för att dem skulle kolla på hennes lilla apa. Fast nu är det ju inte lika rolig längre.

Jultävlingar jag är med i

Jag är med i svartkanin.blogg.se's jultävling med denna bild av Flash,
Flash.
jag är med i fotoryttarnas.blogg.se's jultävling med denna bild av Sotan
Sotan.
och jag är med i Månadens kanin December 2011 på kanin ifokus med denna bild av Belice:
Belice.

Glassbilen kommer!

Idag var glassbilen här och Missy var gladast av alla. När hon hör ljudet så blir hon som galen, fast det beror ju på att hon alltid får en glass då.
Födelsedagsflickan.

Missy blir 3 år

Idag fyller Missanpissan år för tredje gången. Grattis på födelsedagen minisnuffis! Som present fick hon en godispinne.
Födelsedagsflickan.

Busen, Bella och Sotan nu 4 år!

Idag firar vi Busen, Bella och Sotans fjärde födelsedag. Och imorgon blir det till att gratta Missy på treårsdagen. Här är lite bilder på dem tre födelsedagsbarnen iallafall.
Födelsedagsbarn nr 1.
Födelsedagsbarn nr 2.
Födelsedagsbarn nr 3.

Och självklart fick dem små lite extra gott. Eller vad sägs om pellets, äppelbitar och krossat knäckebröd? Lite sådär onyttigt men fyller man år så gör man.

Hopptävling i Berga

Idag tävlade Busen och Bella i Berga i lätt ny klassen. Det gick inte särskilt bra, dem hann inte genom banan och rev alla hinder dem hann med för dem var ju höga, mycket högre än dem någonsin hoppat och långa också, Busen klarade två hinder på framhoppningen och Bella ett, men dem var inte lika stora som hindrena på banan. Jag hade trott att hindrena i lätt ny skulle vara lägre än så, för det var inte några nybörjarhinder det där. Jaja, nu ska vi iallafall träna på att hoppa högre och längre och sen får vi testa lyckan igen någon annan gång.

Nu börjar det hoppas på allvar

Nu har jag blivit medlem i Stockholms kaninhoppare, och fått Busen och Bella anmälda till en hopptävling på söndag, i klassen krok lätt ny. Vi får väl hoppas att det går bra. Här är ett par filmer från när vi tränade.

Busen hos veterinären

Idag var Busen hos veterinären för sin sista spruta, hoppas allt går bra nu!
Busen har inget emot medicin.

Julfotografering

Idag tog jag och Matilda kort på innekaninerna med lite juliga saker i bakgrunden. Först ut var Belice.
Belice.
Sen tog vi lite bilder av Flash.
Flash.
Och sist kom Sotan.
Sotan.

RSS 2.0